Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Do te bej byth kuqe ;) (spanked)

Kontrolloni me shitësin

Përshkrim

I'm 25, man, tall, sporty, I can only meet people in Tirane with a place. I love spank and cum (a lot). Write via e-mail, I will reply as soon as I read. Luciano Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "