Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Passive angli

Kontrolloni me shitësin

Përshkrim

Jam nje djal 34 vj pasiv ne angli
Dua te njihem me aktiva ktu per tja kaluar mire.
Secret ju lutem dhe jo time waisted
Thx Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "