Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Fiat 124 Spider 1975

1000.00 Euro €
Kamjone 25/09/2019 116

Përshkrim

Fiat 124 Spider 1975

Marka: Fiat
Modeli: Merimangë
Trupi: Coupe Cabriolet
Viti: 1975
Energjia: Thelbi
Kilometri: 299000
Rasti: Manual
Ngjyra e brendshme
Ngjyra e jashtme: E bardha
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "