Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

BRANDER

Kontrolloni me shitësin
Reklama,marketing 30/09/2019 52

Përshkrim

BRANDER - Marketingu siç duhet!


BRANDER është një studio në Tiranë, që ofrojmë shërbime të ndryshme marketingu digjital si fushata strategjike për rrjetet sociale & menaxhimi komunitetit, dizajn që bie në sy, SEO e drejtuar rezultateve dhe zhvillim faqesh dhe aplikacionesh të dedikuara markës suaj.

Zhvillim në WEB
Prezantoni markën tuaj online përmes zgjidhjeve krijuese dhe funksionale që ofron zhvillimi në web. Ofrojmë shërbime të personalizuara zhvillimi në Wordpress dhe Laravel që i shkojnë përshtat imazhit të brandit tuaj. Kape botën, përvetso standartet dhe tejkalo limitet.

Dizajn
Arti i të jetësuarit të markës së klientëve tanë në botën digjitale. Ne besojmë që klientët tanë duhet të diferencohen nga të tjerët, përmes elementëve krijues që forcojnë markën e tyre të re apo ekzistuese. Ne krijojmë fushata të tilla që të ndërtojnë dhe rrisim marka ku është e nevojshme dizajni ndërveprues, i qartë dhe që magjepsin.

SEO
Maksimizoni buxhetin tuaj të marketingut përmes fushatave të dedikuara PPC(Pay-per-Click). Departamenti ynë i medias së paguar do të nxisë për të zhvilluar fushatat e nevojshme të cilat shpenzojnë buxhetin tuaj në kthimin e dëshiruar të trafikut në faqe.

Rrjete Sociale
Rrisni audiencën e markës suaj përmes fushatave të përparuara të marketingut në rrjetet sociale dhe njëkohsisht duke zgjeruar rrjetin tuaj në platforma të ndryshme digjitale. Rrisni ndërveprimin, krijoni përmbajtje që mbetet dhe ruani marëdhënie të rëndësishme me audiencën tuaj.


Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "