Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Shitet ose jepet me qera

300000.00 Euro €
Te ndryshme 02/10/2019 84

Përshkrim

Shitet ose jepet me QERA
Qeraja ne muajet eshte 400 euro
Jane 12 dhoma se cila dhoma ka banjo
Gati i pare funksinon si bar
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "