Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Dite Po e mobiluar 1+1 me qera

Kontrolloni me shitësin

Përshkrim

Neper me qera pallat 1+1 I mobiluar, ne qender te Shkodres( ura DervishBeg, siper Conad)
X studenta
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "