Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Ford Fusion 1.4 TDci 2003

300.00 Lek
Vetura,gjejmakina 09/10/2019 31

Përshkrim

Shitet Ford Fusion
1.4 naftë TDci
Viti 2003
Ardhur nga Italia para 1 viti e gjysëm dhe përdorur vetëm me naftë Maqedonisë.
Kilometra 132000 origjinal, mund të kontrollohet ku të dëshirojë blerësi.
Rrip faze kit(bashkë me pompë uji) ndërruar në 125000km
Makina është shumë ekonomike me rreth 4.4lt/100 jashtë qytetit dhe rreth 5.8lt/100 brenda qytetit në Tiranë.
Të interesuarit mund të tel në: 069 644 78 99 Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "