Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Jam pa leternjoftim mund te punoj si fotografe 15 vjeçare

Kontrolloni me shitësin
Kerkoj Pune 23/10/2019 602

Përshkrim

Përshëndetje, jam vajzë dhe jam vetëm 15 vjeç ende nuk kam letërnjoftim por duhet të punoj, mund të punoj si fotografe mirë por për shkak se jam në shkollë jam e lirë të punoj prej orës 14:00 deri sa është orari i mbarimit të punës...
Do të isha e lumtur sikur dikush të më kërkonte..
Nëse ka ndonjë ofertë tjetër lajmërohuni dhe do të mendohem se a mundem ta bëj.. Vërtetë kam nevojë për punë!
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "