Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Udhetime Pranverore ne Permet & Banjat e Benjes.

falas
Agjensi udhetimi 25/03/2019 436

Përshkrim

🌺Pranvere ne Permet & Banjat e Benjes🏞

🗓Nisje dt.30.mars & 6.prill.

🐾Udhetim 1 ditor.

👉🏻Grup i konfirmuar per udhetimin e dt.30.mars.👌🏻

âž– âž– âž– âž– âž– âž–
💰Cmimi: 1800 LEK/P
💰Cmimi per grupe mbi 5 veta e lart (te vete konfirmuar): 1500 LEK /P

âž– âž– âž– âž– âž– âž–
🔵Perfshihen:
Transporti, te gjitha shetitjet sipas programit, foto profesionale, guida shoqeruese.

âž– âž– âž– âž– âž– âž–
🔴Vizitohen:
Permet, Banjat e Benjes, Kanionet e Langarices.

☎️Book Now📲

âž– âž– âž– âž– âž– âž–
Nisjet e radhes per udhetimin tone si me poshte, pergjate muajit prill do jene datat.13 , 20, 27 prill.

âž– âž– âž– âž– âž– âž– âž– KONTAKT US âž– âž– âž– âž– âž– âž– âž–
📲Bookings Call +355674373727 +355685550050 (#WhatsApp)
📧 [email protected]

AS Elio... Travel is good for the soul..!
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "