Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

00

50.00 Euro €

Përshkrim

Dua nji vajzë 18 deri në 30 vjeçe serioze korrekte ,për seks
50 euro ora ose 50 mij lek nvarësi si ajo është
kush është e interesuar të shkruajë në fb Alesio Osieo
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "