Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Vlorë i paguaj femrat për seks.

Kontrolloni me shitësin

Përshkrim

Jam një çun nga Vlora i paguaj femrat për seks. Vetëm femra korrekte, jo femra për tallje. 0697931646 vetëm Whats App.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "