Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

PLAYSTATION TE BLLOKU / 100 Leke / ora

100.00 Lek
Te ndryshme 02/12/2019 58

Përshkrim

Salle Playstation ne bllok / mbrapa PizzaTime
- FIFA2020
- PES2020
- NBA
- GTA
- FORTNITE
- NEED FOR SPEED
- STREET FIGHTERS,
- ETJ


Tek ne mund te shikoni edhe ndeshje te ndryshme...
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "