Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Ka femër që i pëlqen sex gjith natën???

Kontrolloni me shitësin

Përshkrim

Du femër që i pëlqen të bëj sex gjith natën...jam 28 vjeç me trup sportiv edhe shokun e vogël e mbaj mir. Jam i pa ngopur në sex...kush esht kurioze mund të shkruaj në Whatsapp ose ktu!!! +4915772426859 Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "