Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Propozimet e huase

falas
Oferta 03/05/2018 69

Përshkrim


Une jam nje investitor privat dhe ofroj perparime ne te holla per te gjithe,
te cilet kane sjellje te mira dhe jane ne gjendje
nje pjese prej 3% dhe nje kohezgjatje prej 1 deri ne 30 vjet,
ne varesi te shumes se kerkuar.
Une dua te ndihmoj vetem ata qe kane veshtiresi financiare
dhe ato te refuzuara nga bankat, mos hezitoni te me kontaktoni me email.
[email protected]
[email protected]
PS: Une do te jap emrin tim te plote, asgje nuk mbetet e fshehur,
sepse punoj me besim dhe ndershmeri.
Duke pritur per nje pergjigje nga ju.
[email protected]
[email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "