Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Shiten Materiale Ndertimi Armatur Betoni

1.00 Lek

Përshkrim

Shiten Materiale Ndertimi Armatur Betoni:
1.SKELA 2.40M 264COP
2.SKELA 2.20M 20COP
3.SKELA 2.00M 164COP
4.SKELA 1.20M 32COP
DOKA 7X20
1.DOKA 4.9M 38COP
2.DOKA 3.30M 275COP
3.DOKA 3.60M 20COP
4.DOKA 2.00M 84COP
BINAR 7X20
1.NGA 3.5-5M 120COP
2.NGA 2-3.5M 70COP
BINAR 7.5X7.5
1.BINAR 4M 300COP
2.BINAR 3M 900COP
3.BINAR 1.2-2M 1000COP
DRASE
1.2OM3 3M
BETAFORMA
1.NGA 0.20-0.50 2M -3.30 TOTAL 400M2

1.MARSETA 130COP
2.KUFTA 110COP
3.GODA 500COP
4.PETALUDHE 500COP
5.BAZAMAK 20 COP
6.CELSA KOLLONASH NGA 0.25-1.30 1200COP
7.STAFA 0.50CM 700 COP
8.STAFA 1.00M 150COP
9.SHARE DISC MACCITA 1COP
10.VIBRATOR ECELL JAPAN 2COP
11.GRILLA 2COP
12.PUNTELA ITALIANE 30COP
13.TUBO NGA 0.50-2M 50COP
14.BETONIERE ME BENZIN 1COP
15.VINC PIONNER ME BENZIN 1COP
16.VIBRATOR ME KOREND 2FAZOR ME DY ZORRA 1 COP

17.Kamioncin: Benz

PER ME SHUME FOTO KLIKONI:
https://files.fm/u/a5ttrzae

CMIMI I ARSYSHEM NA KONTAKTONI NE NR:0692189241.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "