Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Punesim jasht per femra

11111.00 Euro €
Oferta Pune 18/02/2020 119

Përshkrim

Punesim per femra deri 35 vjece 70% _30% per ju .Vetem korrekte. contact [email protected] Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "