Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

OFROJME RUAJTE OBJEKTESH

200.00 Euro €
Oferta 04/03/2020 14

Përshkrim

Jemi polici private me pervoje. Ju ofrojme ruajtje te objekteve me roje private ne Tirane, kundrejt cmimit me te lire. Cel 0688798068
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "