Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kërkoj vetëm për çift

Kontrolloni me shitësin

Përshkrim

Përshëndetje kërkojmë një djalë për një takim për të plotësuar ose më saktë për të provuar me nje aventurë ndryshe dhe te ket experience
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "