Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Ofrej sex

100.00 Euro €
Vajzat kerkojne djem 23/05/2020 1523

Përshkrim

Ofroje 100 euro per vajza per sex kontaktoni ne andres isagrami
mesazhepermamisexi kjo eshte andresa e isagramit
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "