Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Projektim dhe ndertim

35.00 Euro €
Super Mjeshtri 01/06/2020 28

Përshkrim

Firma CSS shpk ofron:

Projektimin, aplikimin online per marrjen e lejes se ndertimit si edhe ndertimin e shtepise suaj 100 % qe nga themelet e deri ne mbyllje te saj.
Cdo gje duke filluar nga 350€/m2
Tel 355 694316273

Kontakt: [email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "