Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

M 35 vjeç I martuar vetem per cifte diskret

Kontrolloni me shitësin
cifte 29/06/2020 342

Përshkrim

M35 vjeç ,180 com, 80 kg I martuar, I mire arsimuar dhe diskret ,vetem per cifte ose gra te martuara.
Tirane
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "