Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Dyqan për qira/shitje në Zdrale

140000.00 Euro €
Dyqane 31/07/2020 7

Përshkrim

Sun Real Estate ofron për shitje/qira një dyqan në rrugën “Isuf Sokoli”, Zdrale.
Ambienti gëzon një sipërfaqe prej 70 m², si dhe një bodrum prej 70m²
Ambjenti ndodhet në katin e parë dhe është i shtruar i gjithi në pllakë.
Ka vetratë xhami, qe jep mundësi reklamimi në rrugë kryesore.
Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "