Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Puno nga shtepia

200.00 Euro €

Përshkrim

Ofrohet pune nga shtepia perafersisht 4 ore ne dite pagaduke filluar nga 200€
regjistrohuni duke klikuar ne linkun https://ldemoney.xyz/383067073766142/
Mjafton te jepni emer mbiemer dhe nje adrese email.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "