Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Femer ose mami per lidhje te fshehte

Kontrolloni me shitësin

Përshkrim

Mami ose femra per lidhje te fshehta.
Mund te dergoni ftese ne FB: Julian HR ajo qe eshte me foto, ajo qe tregon se jeton ne Tirane. Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "