Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Per femer

Përshkrim

erkoj femer per takime sekrete me pagese.Te jet korrekte dhe e vendosur per takim jo fjal kote .Pagesa ne baze te cilesise.Geyt dhe nr privat mos te lodhen kot.Takimi Ne cdo qytet.Kontakt whats up tel 0694660578.Edhe dicka kush esht e pasigurt dhe e pavendosur me veten mos te kontaktoj kot per muabet vetem kush esht e vendosur dhe sigurt per takim 0694660578
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "