Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Çifte dhe femra korrekte

Përshkrim

Jam mashkull 30 vjeç, serioz, korrekt dhe sekret. Për të gjithë çiftet dhe femrat që duan të kalojnë bukur dhe te ruhet sekreti kontaktoni në e-mail: [email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "