Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kërkoj nji zonjushë ose zonjë për tē kaluar ndonjë orë tē bukur gjatë javēs!

Përshkrim

Kërkoj nji partnere për takime për qejf kurdo që të kemi kohē të lirë. Pa angazhime emocionale thjesht për qejf. Jam 24 vjeç. Më shkruani në insta: ( emrin instas: 51rgt74)
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "