Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Mandato diretto luce e gas senza storni per call center in Albania

falas
Partneritet 18/04/2018 103

Përshkrim

Novità assoluta...
Nuovo progetto partnership

Per ampliamento nostra rete commerciale

Ricerchiamo call center attivi nella vendita telefonica, per affidare mandato diretto luce e gas.
Offriamo:

- Acconti OK inserito
- provvigioni ai massimi livelli
- pagamenti mensili
- gare e bonus su produzione
- senza storni (0 storni).

per qualsiasi ulteriore informazione non esitare a contattarci.
Email:[email protected]
Email:[email protected]
Grazie
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "