Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

P I K A S E X I

80.00 Euro €
Nga mjeksia 09/02/2021 86

Përshkrim

Femrat, të cilat më pas nën ndikimin e këtyre produkteve abuzohen me lehtësi prej atyre që i kanë si cak.

Në rast se konsumohen përmes pijeve (jo) alkoolike ngjallin epshin tek femrat, duke i çuar ato në marrëdhënie seksuale pa qenë në dijeni se ai akt ndodh nën ndikimin e substancave stimuluese.
Për të arritur efektin “Pika sexi” duhet përdorur në dozën prej 25 pikave dhe ngjallja e epsheve bëhet kryesisht një orë pas përdorimit të tyre.
Sasia prej 1 mililitrave i ka gjithsej 20 pika, kurse paketimi i pikave “Pika sexi” ka gjithsej 20 mililitra apo 400 pika”, sipas të cilit këto pika njihen edhe me emërtimin “Pika fluturuese”.
Pierja pikave sexi pas 1 ore detyron femren te bie ne shtrat me partnerin në shtrat me femrën që ia kanë “vënë syrin”. “Ka mundësi që ajo shkon diku tjetër, tek një mashkull që do t’i pëlqejë më shumë”,
pikat “fluturuese” nuk kanë as shije e as aromë. Mirëpo, reagojnë ekskluzivisht shumë tek femrat.
“Mund të hedhen në ujë, lëng se efekti i tyre rritet dukshëm nëse konsumohen me pije alkoolike, pasi hapen poret qelizore dhe kjo ndikon edhe në rritjen e efekti.
Eshtë një numër shumë i madh i femrave që përdorin ato pika me vetëdije te tyre që i marrin me qëllim të rritjes së kënaqësisë seksuale gjatë marrëdhënieve”,

POROSIA arrin te ju per 1 - 2 dite. Ne e RUAJMI PRIVATESIN E JUAJ. Pako e kamoffuar si pako kepucesh apo si pako elektroshtepiake .
Derguesi nuk e din se afar Poseidon pako ne mbrenda dhe as qfar esht duke sjellur tek ju. Vetem ne e diejmi se qfar kae brenda ne pako.

Q M I M I - 80 ero
Per Info Tel. ose vib ose Whats App +38344845808
PRISHTINE
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "