Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Sex

Përshkrim

Ky shkrim shkon per vajzen nga burreli pasi numri i saj i telefonit me del i fikur quhem ledio jam. Djal i pashem teper serioz jo zhuls jo kokmorr nqs je e interesuar me shkruaj ne email. [email protected]
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "