Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Free joining in Gigolo Jobs Dwarka +91-9520484658

Përshkrim

Free joining in Gigolo Jobs Dwarka, South Delhi, Connaught Place, Delhi, Call Now on +91-9520484658


Hi Guys, Are you looking a Part/Full Time Gigolo Jobs OR Want earn more than 1 lac/month. This is the right place you can earn more than 1 lac/month from our Gigolo Clubs.

We have a many female clients that are looking young boys for there entertainments and enjoyments. She can pay you a lot of money, if you will do there entertainments.

If you are interested in this job simply registered here : http://www.gigoloclubs.com


Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "