Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

shitje aktiviteti i nje farmacie

falas
Shitje aktiviteti 15/04/2018 12

Përshkrim

**.. TIRANE:
Shitet per arsye emigrimi aktiviteti i njefarmacie
Cmimi eshte i arsyeshem per blersin.
Kontakt :0673571820
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "