Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Komuniteti

Të gjitha Individ Kompanitë

Artikujt e fundit

2 këlyshë këpucësh të mrekullueshëm 24/09/2019
2 këlyshë këpucësh të mrekullueshëm

2 këlyshë këpucësh të mrekullueshëm Të gjithë këlyshët do të largohen me dokumente të regjistruar kc 5weeks sigurim falas me klubin për veshje ata do të marrin kontroll të plotë shëndetësor Avokati i mikrokupuar i vaksinimit të 1-të dhe të 2-të i avokuar i azhurnuar deri më tani me panacur ju lutemi...

Tiranë
120.00 Euro €
Palë blu papagalli blu 27/08/2019
Palë blu papagalli blu

Kemi një palë të bukur papagalli të Macac Hyacinth gati për një shtëpi të re, Papagallët tanë janë të rritur dhe të trajnuar në shtëpi, shumë miqësorë dhe të pastër, të socializuar dhe me shëndet të përsosur të mirë me pendë blu të ndritshme të ndritshme, ADN të provuar, me të gjitha letrat në dispo...

Kacanik
1500.00 Euro €
Bebe majmuni kapuçin 06/08/2019
Bebe majmuni kapuçin

Djali dhe vajza majmunësh, të rritur dhe të stërvitur në shtëpinë tonë familjare, shumë miqësore dhe të socializuara mirë, mirë me fëmijë, me lojëra, shumë inteligjente dhe aktive, Të gjithë janë të shëndetshëm dhe të vaksinuar, vijnë me pako ushqimore, lodra dhe kafaz dhe të gatshëm tani për një Sh...

Tiranë
1000.00 Euro €
Pikturë origjinale! 01/05/2019
Pikturë origjinale!

Pikturë origjinale, e punuar me dorë, vaj mbi pëlhurë, 60 x 80 cm, 60€, dërgesa Tr & Dr gratis! Insta: Dyrrachium Art Gallery

60.00 Euro €
Pikturë origjinale! 01/05/2019
Pikturë origjinale!

Pikturë origjinale, e punuar me dorë, vaj mbi pëlhurë, 128 x 120 cm, 490€!

490.00 Euro €