Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Psikolog,psikoterapi

Të gjitha Individ Kompanitë
13/12/2017
Tiranë falas
16/02/2016
Keshillim Pikologjik & Psikoterapi
Ofrojme sherbimet ne keshillim psikologjik dhe psikoterapi prane studios PSIKOTERAPI TIRANA. Per me teper info na vizitoni ne PSIKOTERAPITIRANA.COM Ju mirepresim.
Tiranë falas
16/02/2016
Keshillim Pikologjik & Psikoterapi
Ofrojme sherbimet ne keshillim psikologjik dhe psikoterapi prane studios PSIKOTERAPI TIRANA. Per me teper info na vizitoni ne PSIKOTERAPITIRANA.COM Ju mirepresim.
Tiranë falas
22/05/2015
Astrologji
Jam astrologe, qe parashikoj te ardhmen e njeriut. Mjafton te jepni datelindjen e sakte dhe emer mbiemrin tuaj. *Ne se e di fatin tend di si ta drejtosh jeten tende* KY eshte parimi im. Kam pervoje 20 vjet, ne kete fushe. kam marre leksione nga medium te huaj. te cilet me kane vleresuar per aftesite...
Tiranë falas
Pershendetje! 15/04/2015
Pershendetje!
Pershendetje! Jam 29 vjec kam mbaruar psikologji ne Itali edhe specializim GENDER, kam ushtruar profesinon tim atje per nje periudhe 2 vjecare. kryesisht kam punuar me ciftet ne veshtiresi, keshillime edhe menyra qe te mos shkojne drejt divorcit. duke qene se shoqeria shqiptare, familja shqiptare, k...
Tiranë falas