Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Rrobaqepesi

Të gjitha Individ Kompanitë
29/08/2019
Kerkojme Makiniste te kualifikuara
Firma e konfeksioneve Michela Fashion Style shpk me qender 'lagjia nr 5, prane tatimeve, Kavaje, kerkon te punesoje makiniste te kualifikuara si dhe persona per hekurosje, qe ti njohin te gjitha proceset e punes. Pagesa 190 lek/ore. Sigurimet shoqerore dhe shendetesore 100% te paguara nga kompania. ...
Durrës 39500.00 Lek
AUREOLA OFRON KURSE PROFESIONALE PЁR STILIM DHE RROBAQEPSI 05/05/2019
AUREOLA OFRON KURSE PROFESIONALE PЁR STILIM DHE RROBAQEPSI
Filluan regjistrimet për kurse rrobaqepsie në organizatën Aureola. Për informacion të detajuar dërgoni e-mail tek [email protected] ose kontaktoni në Celular: 044 502 578 ose 044 282 981 Ju Falenderojmë!
Prishtine 200.00 Euro €
14/10/2016
MABE PLASTIK SHPK
Jemi nje kompani rrobaqepsesie qe meremi me qepjen e rrobebanjove dhe boxeve. Ndodhemi te rreth rrotullimi ne Shkozet.
Durrës falas