Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Legale,ligjore

Të gjitha Individ Kompanitë
08/03/2019
CAustomer Services Rep for good work 38
*Answer incoming calls outgoing calls from customers needing assistance in a variety of areas.*Fulfill customer service functions .*Answer questions, give explanation, and solve problems for customers.*Complete special projects as assigned. Contact: 480-922-0415
Shkodër falas
14/07/2017
Kerkohet Juriste
Kekohet Juriste ne Tirane, Korce, Elbasan, Vlore, Durres e cila mund te jete studente ose dhe e diplomuar ne degen juridike. Juristia do te merret me ndjekjen e ceshtjeve juridike duke pregatitur apo plotesuar dokumentacione, informacione dhe dosje ceshtjesh te ndryshme ligjore. Koha e punes do te j...
Tiranë falas
konsulence ligjore 24/03/2017
konsulence ligjore
Studio ligjore "KLM Legal Service", ofron konsulence ligjore dhe perfaqesim ne gjykate per ceshtje te ndryshme civile, administrative, familjare apo tregtare. Studio jone ofron asistence dhe konsulece ligjore ne procedurat qe duhen ndjekur per zgjidhjen e marteses, pergatitjen e kontratave qe rregul...
Tiranë falas
Ofrojme Rivlersimin e Pasurive te Paluajtshme. 21/11/2016
Ofrojme Rivlersimin e Pasurive te Paluajtshme.
Pershendetje! Duke qene se koha per perfitimin nga amnistia e ligjit Nr. 81/2016 "Per Rivleresimin e Pasurive te Paluajtshme" ku tatimi mbi vleren e pasurise zbret nga 15 % ne 2 % per personat fizik dhe nga 15% ne 3% per personat Juridik, eshte e limituar ju bejme me dije se edhe pak kohe ka ngelur ...
Tiranë falas
19/05/2015
Bejme faqe interneti
bejme faqe interneti serioze per te gjithe ata qe e kuptojne se nje faqe interneti pervecse i rrit famen e tije do te rrisin dhe biznesin,shitjet ,rriten kontaktet ne komunikim me miqte e vjeter dhe te rinje cmimi i arsyeshem dhe i diskutueshem ne varesi te lloit te faqes qe kerkon klienti me poshte...
Te gjitha qytetet falas