Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Saldator

Të gjitha Individ Kompanitë

Artikujt e fundit

17/10/2018
Saldator me pervoje te kerkuar ne SHBA

Saldator me pervoje te kerkuar ne SHBA. mosha nga 20 deri ne 50 vjec. 2 vjet pervoje e nevojshme.

Durrës
falas
17/10/2018
Saldator me pervoje te kerkuar ne SHBA

Saldator me pervoje te kerkuar ne SHBA. mosha nga 20 deri ne 50 vjec. 2 vjet pervoje e nevojshme.

Durrës
falas
17/10/2018
Saldator me pervoje te kerkuar ne SHBA.

Saldator me pervoje te kerkuar ne SHBA. mosha nga 20 deri ne 50 vjec. 2 vjet pervoje e nevojshme.

Tiranë
falas
29/10/2017
Kerkese per punetore me njohuri dhe profesion ne fushen mekanike

Kerkoj punetore ne fushen mekanike,prerje kthim llamarine dhe saldime,makineri te tjera metalprerese Komunikimi ne tel.

Tiranë
falas
29/10/2017
Kerkese per punetore me njohuri dhe profesion ne fushen mekanike

Kerkoj punetore ne fushen mekanike,prerje kthim llamarine dhe saldime,makineri te tjera metalprerese Komunikimi ne tel.

Tiranë
falas
26/12/2016
Bejm saldime te ndryshme

Saldojm me oksigjen, argon , metale me ngjyra - bronx - gize- baker -inoks-etj.. , saldojm me argon Bejm dyer te blinduara, porta te ndryshme.

Tiranë
falas
15/09/2016
Prime Computer Services:computer sales and services

Prime Computer Services: computer sales and services. we deal in computer system, networking, linux, server, laptop printer. All kind of Computer peripherals repairing. For more information contact us +91-8239614411 or mail us on [email protected] revo07bl326

Vlorë
falas