Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Shen Valentin

Të gjitha Individ Kompanitë
01/02/2017
Kerkoj nje mami per Shan Valentino
Jam nje djale serioz, Kam deshire te Qe per Shan Valentino te shoqerohem me nje mami. Kjo vlen dhe per dite te tjera, mosha e preferuar jo me shume se 40 vite....jo te shendoshta. Le kontakt ne box. FLM
Tiranë falas