Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Varka

Të gjitha Individ Kompanitë
shes anije peshkimi 16/09/2016
shes anije peshkimi
shes anije peshkimi hekur trashesia e kallumes 20 mm me motorr isota fraschini 620 kuaj fuqi ne gjendje te re, me aparaturat dhe mjetet e peshkimit te kohes e kompletuar gjatesia 20 metra vij uj me harxhim karburanti 25 litra ne ore ne tralim .
Vlorë falas