Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Instrumenta muzikore

Të gjitha Individ Kompanitë
07/05/2014
Tiranë falas
KITARE ELEKTRIKE ME WASHBURN ME 29N TASTJERA CHICAGO SERIES 30/10/2008
KITARE ELEKTRIKE ME WASHBURN ME 29N TASTJERA CHICAGO SERIES
Shes nje kitar elektrike washburn me 29 tastjera chicago series made in usa origjinale e pikturuar nga fabrika. Bashke me nje amplifikator marshall 30 watt anglez dhe nje petal ekualizer me 10 frekuenca 069 35 06 442
Fier falas