Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Cd & videokaseta

Të gjitha Individ Kompanitë
24/04/2018
hshhsh
Bxndnfkfkf
Durrës falas
08/01/2012
Lojera PS 3, PS 2, PSP.
DISPONOJ LOJERA PS 2, PS 3 dhe PSP te paluajtura. lojera PS 3--God of war 3-2500---White knight chronicles-2000-Heavenly sword-1500---Ghostbusters-1500---Infamous-1500---Lair-1500---Rachet&Clank-1500---Formula 1-1000---Motorstorm-1000---Resistance:the fall of man-1000---Singstar 1+2+Abba 1000 (j...
Tiranë falas
Shes CD origjinale per Play Station 2 09/08/2008
Shes CD origjinale per Play Station 2
Shes 1 memory card 8MB + Disa disce Per Palystation 2 Origjinale nga anglia dhe kane pullen e origjinaleitetit....shiten per arsye mos perdorimi ngaqe eshte prishur PS2... Discet jane ne gjendje te mire nga ato jane : Aksion : 1) SWAT-Special Weapon & Tactic 2) Hardware - Tanks - Football : 3) F...
Tiranë falas