Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kerkoj Pune,Oferta Pune

Të gjitha Individ Kompanitë
12/08/2008
Kerkohen 2 punonjes per menaxher/e marketingu. Kan...
Kerkohen 2 punonjes per menaxher/e marketingu. Kandidatet te kene mbaruar arsimin e larte per Ekonomik dega menaxhim ose marketing. Te kene patur esksperience pune te meparshme. Te zotorojen gjuhen Angleze perben avantazh gjuha dytesore. Te jene te komunikueshem. Pranimi i CV behet cdo dite prane zy...
Tiranë falas
12/08/2008
OFERTE PUNE PER SHPERNDARES OFERTASH
Kerkohen persona per shperndarje ofertash. Te interesuarit duhet te jene te afte per te punuar ne grup. Te jene te shkathet dhe aktive ne pune. Te jene te gatshem per te bashkepunuar. Ofrojme kushte te mira pune si dhe page te kenaqshme. Te jene mbi moshen 18 vjec. Perben avantazh te kene mbaruar ar...
Tiranë falas
12/08/2008
OFROHET VEND PUNE PER AGJENT MARKETINGU
Ofrohen vende pune per agjent marketingu. Kandidatet duhet te plotesojne keto kushte. - Te kene njohuri nga fusha e marketingut - Te jene te afte per te punuar ne grup - Te zoterojne patente automjeti - Te kene eksperience pune te meparshme - Te jene te komunikueshem Te interesuarit te paraqiten pra...
Tiranë falas
12/08/2008
Kerkohen operatore marketingu
Ofrohen 10 vende pune per operatore marketingu (Operatore kompjuterike dhe telefonike.) Te interesuarat te kene mbaruar arsimin e mesem, te jene te komunikueshte dhe bashkepunuese. Te jene te afta te punojne ne grup. Te kene njohuri te mira kompjuterike. Paraqituni per me shume informacione duke dor...
Tiranë falas
12/08/2008
Ofrohet vend pune per Agjente Udhetimi
Ofrohen 2 vende pune per agjente udhetimi. Ofrojme kushte te mire pune si dhe page te kenaqshme.Kandidatet duhet te zoterojne. - Te kene mbaruar shkollen e larte - Te disponojne certifikate te kursit per amadeus - Te kene njohuri shume te mira kompjuterike - Te zoterojne gjuhet e huaja Anglisht dhe ...
Tiranë falas
12/08/2008
Kerkohet arketare
Kerkohet Arketare. Kandidatja te kete mbaruar arsimin e larte per ekonomik. Te kete eksperience pune si arketare te pakten 1 vit. Te jete e rregullt dhe sistematike. Ofrojme kushte te mira pune dhe ambjent komod dhe ralaxues. Te gjithe te interesuarit te shpejtojne pasi dorezimi i CV pranohet deri m...
Tiranë falas
12/08/2008
Kerkohet Sekratere
Zyra infopoint kerkon te punesoje SEKRETARE. Te interesuarit te kene mbaruar arsimin e larte ose kurs per Sekretari. Te zoteroje gjuhen Angleze avantazh perben dhe gjuha italiane gjuhe dytesore. Te zoteroje shume mire bazat kompjuterike si dhe internetin. Ofrojme kushte te mira pune dhe ambient komo...
Tiranë falas
12/08/2008
Ofrojme vende pune
Ofrojme vende pune Ofrojme vende pune per financiere. Kandidatet te kene mbaruar arsimin e larte dega Ekonomik. Te zoterojne gjuhen angleze. Ofrojme kushte te mira pune dhe ambient komod. Te interesuarit te paraqesin CV dhe dokumentat e shkolles prane zyres infoPOINT ne adresen tone: Rruga Durresit ...
Tiranë falas
12/08/2008
OFROJ VEND PUNE PER SECURITY
Ofrohen vende pune si Security Guard si dhe njekohesisht per mesimdhenie ne kete profil. Personat e interesuar eshte e pelqyeshme te kene arsimin dhe eksperience pune. Mund te paraqiteni cdo dite prane zyres infopoint per te dorezuar CV -ne tuaj. Ju mirepresim ne adresen tone: Rruga Durresit perball...
Tiranë falas
12/08/2008
OFROJ VEND PUNE PER MESIMDHENIE TE FINANCA 5 KONTABILITET
Ofrohet vend pune per mesimdhenien e KONTABILITET ALPHA dhe FINANCA 5. Kandidatet duhet te kene eksperience pune te kene mbaruar arsimin perkates te shkolles se larte Ekonomik ose te disponojne ndonje certifikate te kursit te KONTABILITETI ose te FINANCA 5. Ju mirepresim cdo dite prane zyres sone pe...
Tiranë falas
12/08/2008
OFROJ VEND PUNE PER MESIMDHENIE TE AUTOCAD 2D DHE 3D
Ofrohet vend pune per mesimdhenien e AUTOCAD 2D, 3D dhe ARKIKAD. Kandidatet duhet te kene eksperience pune te kene mbaruar arsimin perkates ose te disponojne ndonje certifikate te kursit te AUTOKADIT. Ju mirepresim cdo dite prane zyres sone per dorezimin e CV-ve. Ofrojme kushte te mira pune dhe ambi...
Tiranë falas
12/08/2008
KERKOHET KOSTOIST/E (PERVENTIVUES/E)
Firma Kevin Construksion kerkon te punesoje kostoist/e Te kete mbaruar Fak Inxhinieri Ndertimi. te kete eksperience pune mbi 5vjet si preventivuese, kostoiste dhe njohje te mira te manualit. Te interesuarit te kontaktojne ne nr tel;247771
Tiranë falas
12/08/2008
KERKOHET OPERATORE E FINANCES 5
Firma Kevin Construksion kerkon te punesoje operatore kompjuteri per hedhjen e te dhenave te finances 5. Kandidatja duhet te plotesoje keto kushte; Te kete mbaruar Fak Ekonomik Eksperience pune ne sektorin privat dhe shteteror mbi 5 vjet Te njohe sh.mire programin financa 5. Kushtet e punes dhe paga...
Tiranë falas
11/08/2008
OFROJ VEND PUNE PER MESIMDHENIE PRANE UNIVERSITETIT VITRINA
Ofrohen vende pune Universiteti VITRINA ofron vend pune per SHKENCA SOCIALE ne te gjitha profilet. Ofrohen kushte te mira pune dhe ambjent komod. Te interesuarit duhet te paraqesin keto dokumenta prane zyres infoPOINT. CV e tyre fotokopje te diplomes dhe listen e notave te noterizuar fotokopje pasap...
Tiranë falas
11/08/2008
OFROJ VEND PUNE PER MESIMDHENIE PRANE UNIVERSITETIT VITRINA
Ofrohen vende pune Universiteti VITRINA ofron vend pune per Ekonomik ne te gjitha profilet. Ofrohen kushte te mira pune dhe ambjent komod. Te interesuarit duhet te paraqesin keto dokumenta prane zyres infoPOINT. CV e tyre fotokopje te diplomes dhe listen e notave te noterizuar fotokopje pasaporte os...
Tiranë falas
11/08/2008
OFROJ VEND PUNE PER MESIMDHENIE PRANE UNIVERSITETIT VITRINA
Ofrohen vende pune Universiteti VITRINA ofron vend pune per JURIDIK ne te gjitha profilet. Ofrohen kushte te mira pune dhe ambjent komod. Te interesuarit duhet te paraqesin keto dokumenta prane zyres infoPOINT. CV e tyre fotokopje te diplomes dhe listen e notave te noterizuar fotokopje pasaporte ose...
Tiranë falas
11/08/2008
OFROJ VEND PUNE PER MESIMDHENIE PRANE UNIVERSITETIT VITRINA
Ofrohen vende pune Universiteti VITRINA ofron vend pune per Inxhinieri Elektronike. Ofrohen kushte te mira pune dhe ambjent komod. Te interesuarit duhet te paraqesin keto dokumenta prane zyres infoPOINT. CV e tyre fotokopje te diplomes dhe listen e notave te noterizuar fotokopje pasaporte ose certif...
Tiranë falas
08/08/2008
Tiranë falas
08/08/2008
Dua te futem ne kurs
Dua te futem ne kurs Gjermanisht si fillestar orarin ma dergoni te emaili im dhe pagesa dhe kurs per kompjuter.... ju faleminderit
Tiranë falas
07/08/2008
Ofroj pune
Ofrohen vende pune prane Universitetit Vitrina ne keto dege: PEDAGOG I/E EKONOMIKUT DHE JURIDIKUT. Te interesuarit te paraqesin prane zyres infoPOINT keto dokumenta: CV -ne e tyre, diplome dhe liste notash te noterizuar. Si dhe 4 fotografi dokumentash. Eshte nje avantazh per personat qe kane mbaruar...
Tiranë falas
05/08/2008
operatore kompjuteri,sekretare, recepsioniste,menaxhere
kerkoj nje vend pune part - time si: sekretare, operatore kompjuteri, recepsioniste ose menaxhere. kam njohuri shume te mira te kompjuterit si dhe komunikoj lirshem anglisht dhe italisht.mbi 10 vjet eksperience pune. E diplomuar.
Tiranë falas
05/08/2008
Agjenete Turizmi
Kerkojme te punesojme Agjente Turizmi me eksperience minimale 2 vjecare ne te njejten fushe. Kushtet e punes jane shume te mira. Per me shume info na kontaktoni ne nr, 245 664, 0692043790.
Tiranë falas
04/08/2008
Kompania A.K.K. Cyprus Building Construction
Manaxhere shitjesh Kompania A.K.K. Cyprus Building Construction kerkon te punesoje nje manaxhere shitjesh. Te jete diplomuar per manaxhim ose marketing Te zoteroje SHUME MIRE gjuhen angleze Te kete experience pune ne shitje e real state dhe ndertimit Kushtet e punes jane shume te favorshme, pagesa e...
Tiranë falas
04/08/2008
Kompania A.K.K. Cyprus Building Construction
Arkitekte Kompania A.K.K. Cyprus Building Construction kerkon te punesoje nje arkitekte. Te kete experience pune Te jete diplomuar per Arkitekture Te zoteroje gjuhen angleze Kushtet e punes jane shume te favorshme, pagesa e mire dhe nje staf I kualifikuar. Mos hezitoni te dergoni nje CV me fotografi...
Tiranë falas