Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kerkoj Pune,Oferta Pune

Të gjitha Individ Kompanitë
30/05/2008
Kekoj menaxher shitje (djal)
Kerkoj te punesoj nje menaxher shitjesh per pajisje elektronike te fushave te ndryshme. Personi duhet te jete i shkathet dhe do te jete i paguar mire.
Tiranë falas
30/05/2008
INXHINIER ZBATIMI
Pershkrimi I punes dhe cilesite: 1. Te njohe shume mire projektin (arkitekturen dhe konstruksionin) 2. te kete njohuri te mjaftueshme ne projektet hidraulike dhe elektrike dhe te ndjeke zbatimin e tyre 3. te kete njohuri te mjaftueshme gjeodezike ( te hartoje nje plan piketimi te objektit dhe te dre...
Tiranë falas
30/05/2008
ARKITEKT
Emertesa : arkitekt i profiluar apo me eksperience ne zbatim Pershkrimi I punes : te plotesoje nje projekte te ndryshme dhe do te beje integrimin e projektit arkitektonik me projektet konstruktiv,hidrosanitar dhe elektrik.do te plotesoje projektin me detaje , rifinitura ,plotesime te ndryshme sipas ...
Tiranë falas
30/05/2008
Punonjese ARKE-PROTOKOLL
Pershkrimi I punes dhe cilesite: 1. Te kete eksperienca te ngjashme. 2. Te kete minimalisht shkollen e mesme ekonomike, por do te preferohen candidate me shkolle te larte ekonomike pavaresisht nga profile. 3. Te njohe programin Alpha ose Financa 5 ne nivelin e arkes. 4. Te njohe programet baze te ko...
Tiranë falas
28/05/2008
Mesuese&kurse&perkthyese te gjuhes gjermane
Organizoj kurse te gjuhes gjermane per te gjitha moshat dhe te gjitha nivelet. Gjithashtu bejme perkthime te sakta dhe korrekte shqip-gjermanisht dhe anasjelltas URL]http://kurse&perkthyese gjermanisht[/URL]
Lezhë falas
Kerkohen djem dhe vajza per menaxhere shitjesh 26/05/2008
Kerkohen djem dhe vajza per menaxhere shitjesh
Kompania kozmetike BIO-08 sh.p.k kerkon te punesoje djem dhe vajza nga mosha 21-28 vjec ne pozicionin menaxhere shitjesh. Te interesuarit te komunikojne ne numrat e telefonit 042267238 ose 0682011227 ose te dergojne nje CV ne adresen e e-mailit [email protected] Adresa :Rr.Jul Varibova.Mbrap...
Tiranë falas
26/05/2008
Tiranë falas
26/05/2008
Kerkoj te punesoj nje Inxhinier dhe nje magazinier
Kam nje aktivitet privat prej disa vitesh me aparatura elektronike. Kerkoj te punesoj: 1. Nje Inxhinier Elektronik/Informatik 2. Nje Punonjes Logjistike & Magazinier Rroga do te jete e kenaqshme dhe siguracione te paguara. Te interesuarit te kontaktojne ne: 0682076261
Tiranë falas
25/05/2008
student
kerkoj te punesohem ne nje studio projektimi ne rolin e disegn ne autocad. jam student ne vitin e katert ne fakultentin e inxhinierise se ndertimit ne degen ndertim. zoteroj programet: officce 2007 autocad
Tiranë falas
25/05/2008
kerkoj pune
kerkoj te punesohem si shites dhe shperndares i malrave te ndryshem kam patente te gr B
Kavajë falas
25/05/2008
shofer
KERKOJ NJE SHOFER ME EKSPERIENCE PUNE TE KETE NJOHURI DHE TE KETE PUNUAR RRUGET E GREQISE DHE ITALISE TE KETE PATENTEN ADR. SHOFERI DUHET TE PUNOJ ME TRAILER OSE ME BOT NR KONTAKTI:0692066014
Tiranë falas
21/05/2008
Kerkohet agjent shitjesh
REGINA kafe kerkon te punesoje agjent shitjesh per qytetin e Tiranes. Aplikanti duhet te kete pervoje pune dhe leje drejtimi automjeti.
Tiranë falas
20/05/2008
Kerkoj pune si Shofer
Jam 26 vjec,kerkoj te punesohem si shofer ,mundesisht me kohe te plote.Dhoji i aktivitetit nuk perben problem masi i zotroj te gjitha patentat qe nga MOTORCIKLETA deri te AUTOBUZI.Cel. 0692799504
Shkodër falas
ofroj pune 19/05/2008
ofroj pune
kerkojj te punesoj prane klinikes dentare KISSDENT,nje recepsioniste-sekretare,me kohe te plote,por dhe me part-time. E interesuara duhet te plotesoje keto kushte ; -te dije programet baze te kompjuterit -te dije gjuhen angleze shume mire(e folur,e shkruar) -te kete etike si dhe te jete e komunikues...
Tiranë falas
19/05/2008
Tiranë falas
18/05/2008
Kerkojem pune per Jurist dhe Punonjese Sociale
Kerkojme punesim per dy te sapo diplomuar si jurist dhe punonjese sociale. kEMI NJOHURI TE GJUHEVE TE HUAJA SI: ANGLEZE, GJERMANE, SERBE DHE MAQEDONASE,ITALIANE. KEMI AFTESI KOMUNIKIMI TE MIRE DHE BASHKEVEPROJME MIRE NE GRUP. JU LUTEM NA KONTAKTONI NE E-MAILIN [email protected]
Durrës falas
18/05/2008
marredhenie me publikun, perfaqesues me partnere te huaj etj.
Jam i datelindjes 1960. Martuar me dy femije. Me profesion baze diplomat.Mbi 20 vjet qe punoj si specialist dhe drejtues ne Ministri dhe Ambasade. Por kam edhe njohuri teorike dhe praktike si ekonomist i pergjithshem dhe bankier (rreth 2 vjet kam punuar si punonjes dhe drejtues ne nje Banke - marred...
Tiranë falas
13/05/2008
Kerkoj pune
Jam ekonomiste me eksperience te gjate ne pune, njoh shume mire programet e paketes Office, finances 5, kame njohuri ne gjuhen angleze, njohe mire menaxhimin e lojerve te fatit, mardhenjet me shtetin per firmat private, e te tjera. Mund te me kontaktoni ne nr. e telefonit 2373209
Tiranë falas
13/05/2008
Kerkoj te punoj si perkthyes part-time
Jam pedagog dhe perkthyes i gjuhes angleze. Kerkoj te punoj si perkthyes part-time i gjuhes angleze Kam pervoje te larte ne profil, ne perkthimin e materialeve nga fusha e ekonomise, drejtesise etj.
Tiranë falas
13/05/2008
OFROJ PUNE
JAM I INTERESUAR PER NJE MENAXHER BAR-RESTORANT. TE KETE MBARUAR SHKOLLEN PER EKONOMIK OSE NE VAZHDIM. TE JETE I SHKATHET DHE I KOMUNIMUESHEM. TE KETE PATENTE PER DREJTIM AUTOMJETI. PREFEROHET DJALE MUNDESISHT ME PERVOJE TE MEPARSHME. TE INTERESUARIT TE KONTAKTOJNE NE NR 04235414.
Durrës falas
12/05/2008
Klinike e Re ne Tirane
Klinike e re ne Tirane kerkon personel administrativ, llogaritar, mjekesor, dhe teknik.Mundesisht me njohuri te gjuheve Shqipe, Greke dhe Angleze. Cv ne adressen: [email protected]
Tiranë falas
Profesional web designe 12/05/2008
Profesional web designe
Profesional web designe eshte kompani e cilla miret me web disainim dhe jemi me eksperienc pune evropiane dhe ne shpallim konkurs per keto vende pune ,ne keto vende ( pakistan,dubai,argjentin) 1.web designe ( 3 vende ) 2.srviser te kompjuterave ( 5 vende) te gjithe kandidatet te cillet dote konkuroj...
Te gjitha qytetet falas
12/05/2008
OPERATORE PER FINANCA 5
SHOQERIA KEVIN CONSTRUKSION KERKON TE PUNESOJE OPERATORE KOMPJUTERI PER PROGRAMIN FINANCA 5. tE KETE MBARUAR FAKULTETIN EKONOMIK TE KETE EKSPERIENCE PUNE MBI 2 VJET NE HEDHJEN E TE DHENAVE NE PROGRAM DHE NXJERRJE TE BILANCIT. pAGA ESHTE E KENAQSHME NA KONTAKTONI 235995
Tiranë falas
12/05/2008
Vend i lire per Jurist/e
Shoqeria Kevin Construksion kerkon te punesoje jurist/e . Te kete mbaruar Fakultetin Juridik Te kete eksperience pune 3-4 vjet (shtet ose privat). Te kete njohuri shume te mira ne prokurimet publike. Paga e kenaqshme te interesuarit te kontaktojne ne keta numra tel:267883 & 235995[URL]http://eur...
Tiranë falas