Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Prona ne shitje nga bankat

Të gjitha Individ Kompanitë
26/02/2018
Berat falas
KTHIMI I AFFEKTIMIT TE RREGULLT DHE URGENT MAITRE MARABOUT ATTAGLAFA 26/02/2018
KTHIMI I AFFEKTIMIT TE RREGULLT DHE URGENT MAITRE MARABOUT ATTAGLAFA
KTHIMI I DUAN te SHPEJT DHE URGJENTE MASTER MARABOUT ATTAGLAFA Une jam i gatshem per te zgjidhur te gjitha problemet tuaja : Semundje Te Renda, - Kthim te shpejte te dashurise me personin e dashur, - Nese dashuria juaj ju kane lene (si nje qen prapa tij master) - Te kene forcen sexelle normale, - Pe...
Prishtine falas
11/10/2017
kerkoj ndihme
ju lutem ju lutem te me mirkuptoni, jam nje djale dhe me besoni qe jam ne nje gjendje te veshtire, nqs do mundeshit te me ndimonit me 250 Mije leke te vjetra per nje problem familjar do ju isha mirenjohes perjetesisisht dhe sigurisht keni fjalen time ne nder te familjes do jua rikthej, nqs do ma ben...
Tiranë falas
01/02/2017
shitet toka
pershendetje shitet toka siper autostrades ne mes tresh dhe manati lezhe me qmim te arzushem 16.000 milion lek per me te informcion me telefononi
Lezhë falas
23/07/2016
kerkoj djal
jam nje vajze 15 vjece kerkoj nje djal per sex
Përmet falas
17/04/2016
7.5 hektare Podujeve
Per shitje 7,5 hektare ne nje fshat prane Repa Podujeve
Podujeva (Besiana) falas
Caglavica prodaja 16/03/2016
Caglavica prodaja
Na prodaju plac u Caglavici. Plac je povrsine 13.64 ara. Poseduje dozvolu za gradnju, struju i vodu. Nalazi se u samom selu u blizini malog igralista. Vlasnik
Prishtine falas
15/12/2015
Are me sip 3000 m2
Are me sip totale 3000 m2 , me nr pasurie 285/9, vol.1, fq.134, ZK 1665, vendodhja unaze Fushe Kruje
Krujë falas
12/12/2015
Truall me sip 200 m2
Truall me sip totale 200 m2 nga te cilat 190 m2 ndertese, me nr. pasurie 244/14, Volumi 10, Faqe 131, Zona Kadastrale 3922, e ndodhur ne Zharrez Fier cmimi 15000 euro
Fier falas
12/12/2015
Apartament me sip 51.17 m2
Apartament me sip 51.17 m2 , me nr pasurie 2/250+2-24, vol.3, fq.72, zk.8534, e ndodhur ne Lgj.Apollonia-Fier. cmimi 28600 euro
Fier falas
12/12/2015
Truall + Ndertese me sip 250 m2
Truall me sip totale 250 m2 nga kjo ndertese me sip. 105 m2, nr. pasurie 106/30, vol. 2, fq. 131, ZK 3422, data e vertetimi hipotekor 24.04.2012, ndodhur ne Shtermen, Komuna Gostime, Elbasan cmimi 30000 euro
Elbasan falas
12/12/2015
ndertese me sip 1200 m2
Fabrike Konservash pa truall, me sip. totale ,1200 m2, me nr. pasurie A, regjistri hipotekor nr. 37-65,dt. 03.06.2000, Zk. 2124, ndodhur ne Katund te Ri, Elbasan. prona ndodhet buze rruges kryesore cmimi 44688 euro
Elbasan falas
12/12/2015
Ndertese me sip 72 m2
Ndertese me sip totale 72 m2, regjistruar ne Zyren Vendore te Pasurive te Paluajtshme Elbasan me nr. pasurie 12/87-N, Zk. 8525, e ndodhur ne Elbasan cmimi 14500 euro
Elbasan falas
12/12/2015
Are me sip 2400 m2
Are me sip. totale 2400 m2 nga kjo truall me sip. 250 m2 dhe ndertese me sip. 121m2, pasuria nr. 75/23/1, Zona Kadastrale 2559, Volumi 12, faqe 50 ndodhur ne Malasej, Elbasan. cmimi 27000 euro
Elbasan falas
12/12/2015
Truall + Ndertese me sip 1333 m2
Truall + Ndertese me sip. totale 1333 m2, nga e cila 1333 m2 truall dhe 134 m2 ndertese, me nr. pasurie 105/32, Vol 12, Fq 41, Zk. 3637, e ndodhur ne Tren, Devoll. cmimi 12300 euro
Korçë falas
12/12/2015
Are me sip 2610 m2
Are me sip totale 2610 m2, me nr. pasurie 342/5, Volumi 10, Faqe 211, Zona Kadastrale 3822, e ndodhur ne Fshatin Vranisht, Komuna Proger, Devoll. cmimi 7100 euro
Korçë falas
12/12/2015
Truall + Ndertese me sip 242 m2
Truall me sip totale 242 m2 nga kjo ndertese me sip. 87 m2, me nr. pasurie 627/7, Volumi 11, Faqe 248, Zona Kadastrale 3822, e ndodhur ne Fshatin Vranisht, Komuna Proger, Devoll. cmimi 10700 euro
Korçë falas
12/12/2015
Truall + Godine sip 126 m2
Truall + Godine me sip totale 126 m2 me nr. Pasurie 14/45, vol 10 fq 246, ZK 8501. e ndodhur ne L."Kushtrim" godine dy kateshe, Berat cmimi 30000 euro
Berat falas
12/12/2015
Are + Truall + Godine banimi me sip 920 m2
Are + Truall + Ndertese me sip totale 920 m2, nga kjo truall 200 m2, nga kjo ndertese me sip 80 m2, me nr. pasurie 453, Volumi 7, Faqe 95, Zona Kadastrale 1542, e ndodhur ne Drenovice Berat. cmimi 31000 euro
Berat falas
12/12/2015
Truall + Godine me sip 1260 m2
Truall me sip totale 1260 m2,nga kjo 740 m2 Ndertese, me nr. pasurie 54/17, Volumi 6, Faqe 103, Zona Kadastrale 2848, e ndodhur Otllak ,Berat . cmimi 250000 euro
Berat falas
12/12/2015
Are me sip 1235 m2
Are me sip totale 1235 m2, me nr. pasurie 15/2, Vol 1, Fq 52, ZK. 2848, e ndodhur ne Otllak, Berat. cmimi 13500 euro
Berat falas
12/12/2015
Godine + Truall me sip 32.2 m2
Godine + Truall me sip totale 32,2 m2, me nr. pasurie 15/246, Vol.17, Fq.177, ZK.8501, e ndodhur ne L."Muzakaj" Berat cmimi 6500 euro
Berat falas
12/12/2015
Apartament me sip 73.8 m2
Apartament me sip 73.8 m2, me nr. pasurie 53/54+3-1, Volumi 8, Faqe 73, Zona Kadastrale 1559, e ndodhur ne Drobonik, Berat cmimi 5000 euro
Berat falas
12/12/2015
Apartament 171 m2
Apartament me sip 171 m2, me nr. pasurie 3/73+1-1, Volumi 12, Faqe 16, Zona Kadastrale 8503, data e Vertetimit Hipotekor 30.12.2013, e ndodhur ne L."10 Korriku", Berat cmimi 27650 euro
Berat falas