Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Oferta Pune

Të gjitha Individ Kompanitë
13/08/2008
OFROHET VEND PUNE PER AUTOCAD 2D 3D DHE ARCHICAD
Ofrohet vend pune per mesimdhenien e AUTOCAD 2D, 3D dhe ARKIKAD. Kandidatet duhet te kene eksperience pune te kene mbaruar arsimin perkates ose te disponojne ndonje certifikate te kursit te AUTOKADIT. Ju mirepresim cdo dite prane zyres sone per dorezimin e CV-ve. Ofrojme kushte te mira pune dhe ambi...
Tiranë falas
13/08/2008
KERKOHEN BODYGUARD
Ofrohen vende pune si Security Guard si dhe njekohesisht per mesimdhenie ne kete profil. Personat e interesuar eshte e pelqyeshme te kene arsimin dhe eksperience pune. Mund te paraqiteni cdo dite prane zyres infopoint per te dorezuar CV -ne tuaj. Ju mirepresim ne adresen tone: Rruga Durresit perball...
Tiranë falas
13/08/2008
KERKEHET PUNONJES PER MESIMDHENIEN E PARUKERI ESTETIKE
Ofrohet vend pune per mesimdhenien ne artin e bukur PARUKERI DHE ESTETIKE Kandidatet duhet te kene eksperience pune te kene mbaruar arsimin perkates ose te disponojne ndonje certifikate te kursit te parukerise dhe estetikes. Ju mirepresim cdo dite prane zyres sone per dorezimin e CV-ve. Ofrojme kush...
Tiranë falas
13/08/2008
KERKEHET PUNONJES PER MESIMDHENIEN E KUZHINES
Ofrohet vend pune per mesimdhenien ne artin e KUZHINES ne profilin e pasticerise . Kandidatet duhet te kene eksperience pune ose te disponojne ndonje certifikate te kursit te pasticerise. Ju mirepresim cdo dite prane zyres sone per dorezimin e CV-ve. Ofrojme kushte te mira pune dhe ambient komod per...
Tiranë falas
13/08/2008
KERKEHET PUNONJES PER MESIMDHENIEN E ARKITEKTURES
Ofrohet vend pune per mesimdhenien e ARKITEKTURE . Kandidatet duhet te kene mbaruar arsimin e larte.Te paraqesin prane zyres infopoint brenda dates 15/08/2008 diplomen dhe listen e notave bashke me CV-ne tuaj. Ofrojme kushte te mira pune dhe ambient komod per mesimdhenTe interesuarit te paraqiten pr...
Tiranë falas
13/08/2008
KERKEHET PUNONJES PER MESIMDHENIEN E DESIGNERIT
Ofrohet vend pune per mesimdhenien e Designer ku te zoteroje keto programe baze te designerit Photoshop Corel Pagemaker Indesign Ilustrator Web design 3D MAX Montazh Kandidatet duhet te kene mbaruar arsimin e larte. Ofrojme kushte te mira pune dhe ambient komod per mesimdhenie.Te interesuarit te par...
Tiranë falas
13/08/2008
KERKEHET PUNONJES PER MESIMDHENIEN KOMPJUTER BAZAT
Ofrohet vend pune per mesimdhenien e kompjuter bazat. Kandidatet duhet te kene mbaruar arsimin e larte. Ofrojme kushte te mira pune dhe ambient komod per mesimdhenie, si dhe laborator komputerik per zhvillimin e ores se mesimit. Te interesuarit te paraqiten prane zyres infopoint ne adresen Rruga Dur...
Tiranë falas
13/08/2008
KERKEHET PUNONJES PER MESIMDHENIEN E GJUHES FRENGE
OFERTE PUNE Ofrohen vende pune per mesimdhenie te gjuhes FRENGE. Kandidatet e interesuar duhet te dorezojne prane zyres infopoint CV- ne Diplome dhe liste notash . Ofrojme kushte te mira pune dhe ambiente te pershtatshme komode dhe relaksuese per mesimdhenie te metodava moderne. Ju mirepresim te ben...
Tiranë falas
13/08/2008
KERKEHET PUNONJES PER MESIMDHENIEN E GJUHES GJERMANE
OFERTE PUNE Ofrohen vende pune per mesimdhenie te gjuhes GJERMANE. Kandidatet e interesuar duhet te dorezojne prane zyres infopoint CV- ne Diplome dhe liste notash . Ofrojme kushte te mira pune dhe ambiente te pershtatshme komode dhe relaksuese per mesimdhenie te metodava moderne. Ju mirepresim te b...
Tiranë falas
13/08/2008
KERKEHET PUNONJES PER MESIMDHENIEN E GJUHES ITALIANE
OFERTE PUNE Ofrohen vende pune per mesimdhenie te gjuhes ITALIANE. Kandidatet e interesuar duhet te dorezojne prane zyres infopoint CV- ne Diplome dhe liste notash . Ofrojme kushte te mira pune dhe ambiente te pershtatshme komode dhe relaksuese per mesimdhenie te metodava moderne. Ju mirepresim te b...
Tiranë falas
13/08/2008
KERKEHET PUNONJES PER MESIMDHENIEN E GJUHES ANGLEZE
OFERTE PUNE Ofrohen vende pune per mesimdhenie te gjuhes ANGLEZE. Kandidatet e interesuar duhet te dorezojne prane zyres infopoint CV- ne Diplome dhe liste notash . Ofrojme kushte te mira pune dhe ambiente te pershtatshme komode dhe relaksuese per mesimdhenie te metodava moderne. Ju mirepresim te be...
Tiranë falas
13/08/2008
KERKOHET DREJTUES I BURIMEVE NJEREZORE
OFERTE PUNE Kerkohet Drejtues/e i Burimeve Njerezore. Te interesuarit duhet te disponojne keto dokumentacione. Diplome te shkolles se larte, njohuri shume te mira te gjuhes Angleze, njohuri te mira kompjuterike, te jete e komunikueshme e paraqitshme. Ofrojme ambient komod ne pune dhe kushte te mira....
Tiranë falas
13/08/2008
KERKOHET KOORDINATORE PROJEKTI
Kerkohet kordinatore projekti Kerkohet kordinator/e projekti ku kandidatet te kene: Diplome te shkolles se larte Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze Njohuri te mira kompjuterike Komunikim me klientet Te kene eksperience pune ku te kene marre pjese ne projekte te ndryshme. Ju mirepresim te beheni...
Tiranë falas
12/08/2008
Kerkohet asistente administrative
OFERTE PUNE Ofrohet vend pune per ASISTENTE ADMINISTRATIVE. Te interesuarit duhet te plotesojne keto kushte : Te kene mbaruar arsimin e larte Te kene njohuri te mira te gjuhes Angleze Te kene njohuri te mira kompjuterike Te jete te sjellshme dhe korrekte ne pune Te jene te gatshme per te punuar ne g...
Tiranë falas
12/08/2008
Kerkohet Avokat/e dhe Jurist/e
Kerkohet Avokat ose Juriste Zyra infopoint kerkon te punoje prane ambientit te saj Avokat ose Juriste. Te interesuarit te kene mbaruar shkollen e larte Juridik. Te kene njohuri te mira kompjuterike dhe te gjuhes Angleze. Te kene eksperience pune ne fushen Juridike. Te interesuarit te paraqesin CV e ...
Tiranë falas
12/08/2008
Ofrohet pune per mesimdhenie per Amadeus.
Ofrohet pune per mesimdhenie per Amadeus. Te interesuarit te kene njohuri shume te mira kompjuterike po ashtu te disponojne certifikate te mbrojtur kursin Amadeus. Te kene njohuri shume te mira te gjuhes Angleze. Te kene eksperience ne kete fushe. Pranimet e kandidateve behen deri me date 16/08/2008...
Tiranë falas
12/08/2008
kerkohen mirembajtes rrejti/servis kompjuterash
Zyra infopoint ofron 2 vende pune per mirembajtes rrjeti / servis kompjuterash. Te interesuarit te kene mbaruar arsimin e larte ose ndonje kurs per servis kompjuterash. Ofrohen kushte te mira pune dhe ambient pune e qete. Ofrohet laborator per punim e kompjuterave per servis. Ju mirepresim te sillni...
Tiranë falas
12/08/2008
KERKOHEN MENAXHER SHITJESH
Zyra infopoint ofron 3 vende pune per menaxher/e shitjesh. Kandidatet duhet te kene mbaruar arsimin e larte per Ekonomik dega Menaxhim. Te kene patur eksperience pune te meparshme. Te dine te menaxhojne kohen me te cilen do te punojne si dhe punen qe ju caktohet. Te jene te afte per te punuar ne gru...
Tiranë falas
12/08/2008
kerkohet krujues dhe mirembajtes faqe web-i
Zyra infopoint zyre informacioni kerkon te punesoje krijues dhe mirembajter faqe web-i. Kandidatet te kene patur eksperience pune te meparshme te kene njohuri shume te mira kompjuterike te jene krijues te vecante dhe te gatshem per te punuar ne grup. Te zoteroje gjuhen angleze. Te kete mbaruar arsim...
Tiranë falas
12/08/2008
Kerkohen 2 punonjes per menaxher/e marketingu. Kan...
Kerkohen 2 punonjes per menaxher/e marketingu. Kandidatet te kene mbaruar arsimin e larte per Ekonomik dega menaxhim ose marketing. Te kene patur esksperience pune te meparshme. Te zotorojen gjuhen Angleze perben avantazh gjuha dytesore. Te jene te komunikueshem. Pranimi i CV behet cdo dite prane zy...
Tiranë falas
12/08/2008
OFERTE PUNE PER SHPERNDARES OFERTASH
Kerkohen persona per shperndarje ofertash. Te interesuarit duhet te jene te afte per te punuar ne grup. Te jene te shkathet dhe aktive ne pune. Te jene te gatshem per te bashkepunuar. Ofrojme kushte te mira pune si dhe page te kenaqshme. Te jene mbi moshen 18 vjec. Perben avantazh te kene mbaruar ar...
Tiranë falas
12/08/2008
OFROHET VEND PUNE PER AGJENT MARKETINGU
Ofrohen vende pune per agjent marketingu. Kandidatet duhet te plotesojne keto kushte. - Te kene njohuri nga fusha e marketingut - Te jene te afte per te punuar ne grup - Te zoterojne patente automjeti - Te kene eksperience pune te meparshme - Te jene te komunikueshem Te interesuarit te paraqiten pra...
Tiranë falas
12/08/2008
Kerkohen operatore marketingu
Ofrohen 10 vende pune per operatore marketingu (Operatore kompjuterike dhe telefonike.) Te interesuarat te kene mbaruar arsimin e mesem, te jene te komunikueshte dhe bashkepunuese. Te jene te afta te punojne ne grup. Te kene njohuri te mira kompjuterike. Paraqituni per me shume informacione duke dor...
Tiranë falas
12/08/2008
Ofrohet vend pune per Agjente Udhetimi
Ofrohen 2 vende pune per agjente udhetimi. Ofrojme kushte te mire pune si dhe page te kenaqshme.Kandidatet duhet te zoterojne. - Te kene mbaruar shkollen e larte - Te disponojne certifikate te kursit per amadeus - Te kene njohuri shume te mira kompjuterike - Te zoterojne gjuhet e huaja Anglisht dhe ...
Tiranë falas