Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Inxhinieri

Të gjitha Individ Kompanitë
kerkoj inxhinier elektricist per zvicer 09/06/2019
kerkoj inxhinier elektricist per zvicer
kerkoj inxhinier elektricist te jete i afte te lexoj planet mire mosha ska rendesi por duhet te jete i afte per plane shtepia ndertesa te larta pagesa eshte mujore 3000€ me kontaktoni ne vacap +41791211725 sertolli électricité suisse
Zvicer Kontrolloni me shitësin
Inxhinier Preventivues / Kostoist 17/04/2019
Inxhinier Preventivues / Kostoist
Inxhinieri i Preventivimit dhe Kostos eshte pergjegjes per perllogaritjen e kostove dhe preventivave sipas zerave te kerkuara ne projekt. Detyrat •Kryen rol teknik, organizativ dhe supervisor per projektet ne ndertim; •Harton preventivat e objekteve te planifikuara per tu ndertuar nga kompania; •Riv...
Tiranë Kontrolloni me shitësin
14/12/2018
Korçë falas
24/01/2018
ofroj licene projektimi ne topografi
Ofroj licene projektimi ne topografi projektim pika 8a-rilevime ne te gjitha shkallet projektim pika 8b-projektim topografik,hartografik,fotogrametrik kontakt: +355692473651 Arjol
Tiranë falas
06/01/2018
Ofroj vend pune Inxhinier Ndertimi
Ndertim Montimi sha kerkon te punesoje Inxhinier Ndertimi per ne kantier . Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme: 1 - Arsimin e larte per Inxhinieri ndertimi 2 - Experience jo me pak se 5 vjet ne fushen e zbatimit 3 - Njohuri shume te mira te programeve kompjuterike 4 - Njohuri shume t...
Tiranë falas
24/10/2017
Violeta
Kerkoj ni kujdestare per 2 femi Edhe punt e shpis mosah dote ket 45-58 Kush ka Interesse lajmrohu ne ket Nummer :+4179 936 55 24 ne viber ose WhatsApp
Shkup falas
05/07/2017
INXHINIER MEKANIK
CMS INDUSTRY SHPK Kompani lider ne sektorin e konstruksioneve metal mekanike te nivelit industrial, kerkon te punesoje personel te specializuar ne pozicionin e meposhtem: INXHINIER MEKANIK PER ZHVILLIMIN E PROJEKTEVE i cili permbush keto kritere: a) Te kete eksperience pune ne prodhim apo zyra proje...
Durrës falas
Mundesite e punes ne Westin Hotel United shtetet Punetoret donin ne hotelin tone ne Shtete 19/05/2017
Mundesite e punes ne Westin Hotel United shtetet Punetoret donin ne hotelin tone ne Shtete
Plaza Resort Hotel Texas ne Shtetet e Bashkuara aktualisht ka nevoje per punetore te rinj dhe te rende te hoteleve dhe restoranteve te te gjitha kategorive. (Te gjitha pozicionet jane ne dispozicion) Per shkak te rritjes dhe zgjerimit te vazhdueshem, ne gjithmone kemi mundesi te shkelqyera per dinam...
Durrës falas
PROGEEN shpk 24/03/2017
PROGEEN shpk
**Kompania PROGEEN shpk eshte nje kompani qe operon ne fushen e ndertimit.** Kompania ka shpallur nje vend pune per Inxhinier Ndertimi. Kandidatet e interesuar, te jene te dipllomuar ne Universitetin Politeknik te Tiranes. Kandidatet e interesuar te dergojne nje CV ne adresen e e-mailit. [email protected]
Tiranë falas
25/01/2017
Ofrohet vend pune Inxhinier
Pespa Alumin Shpk, shoqeri Leader ne prodhimin e sistemeve dhe produkteve te aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per Inxhinier Ndertimi, Mekanik, Ekonomik, Megatronik Kriteret e kerkuara: 1. Diplome Universitare ne Inxhnieri 2. Te kete njohuri te programeve kompjuterike 3. Te jete me vendbani...
Durrës falas
12/09/2016
Inxhiner mekanik ose Mjedisi (Fakulteti i Ndertimit)
Studio ARCHIMED Ofron vend pune ne pozicionin e Inxhinierit mekanik ose Inxhinierit te Mjedisi (Fakulteti i Ndertimit) ne fushen e projekteve instalatore. Kerkesat per secilin individe (femer / mashkull), jane: - Te kete mbaruar fakultetin e Inxhinierise / ose ne finalizim te diplomes; - Te zoteroj ...
Tiranë falas
15/07/2016
Inxhinieri
Firma Evolvia kerkon inxhenier per imjante te ndryshme elektrike dhe ngrohje. Per tu kandiduar mund te dergoni CV tuaj ne adresen; [email protected]
Tiranë falas
03/09/2015
Inxhinier
Pespa Alumin ve ne dispozicion pozicionin vakant te punesimit per Inxhinier: Kriteret e kerkuara: - Te ket diplome universitare per inxhinieri - Te ket eksperience ne fushen e mobilimit Preferohet Vendbanimi ne Durres Ju lutem vendosni ne subjektin e e-mailit pozicionin per te cilin aplikoni Adresa:...
Durrës falas
23/07/2015
Ing.Elektrik
Kompania e NdertimitAgikonskerkontepunesoje InxhinierElektrik Pershkrimi I detyrave 1. Drejtonpunimet e grupitteelektricistevetekompanise 2. Supervizondhemerrnedorezimpunimetelektriketekryeranganenkontraktoret. 3. Projektoninstalimedhelinjaelektrike per banesaapogrupbanesash Kerkesa 1. Teketembaruar...
Tiranë falas
23/07/2015
Ing.Druri
Inxhinierdruri Detyradhepergjegjesi: - ZbrerthimiI projektevearkitetktoniketemobilimimit ne projekteteknologjike. - Duhettendjekngaaferprocesin e prodhimitdhetebejekontrollin e cilesise se punimeve. - Raportimi I ecurise se punestekDrejtori I Projektit - Mbajtja e koheshenuesvedheplotesimi I bordero...
Tiranë falas
23/07/2015
Arkitekt
Kompania" Agikons" sh.p.k nje nga kompanite lider ne fushen e ndertimit kerkon: Arkitekt/e Detyrat/Pergjegjesite - Arkitekti duhet te hartoje projekte te ndryshme dhe te beje integrimin e projektit arkitektonik me projektet konstruktiv, hidrosanitar dhe elektrik. - Duhet plotesoje projektin me detaj...
Tiranë falas
23/07/2015
Ing.Druri
Inxhinierdruri Detyradhepergjegjesi: - ZbrerthimiI projektevearkitetktoniketemobilimimit ne projekteteknologjike. - Duhettendjekngaaferprocesin e prodhimitdhetebejekontrollin e cilesise se punimeve. - Raportimi I ecurise se punestekDrejtori I Projektit - Mbajtja e koheshenuesvedheplotesimi I bordero...
Tiranë falas
23/07/2015
Ing.Elektrik
Kompania e ndertimitAgikonskerkontepunesoje InxhinierElektrik Pershkrimi I detyrave 1. Drejtonpunimet e grupitteelektricistevetekompanise 2. Supervizondhemerrnedorezimpunimetelektriketekryeranganenkontraktoret. 3. Projektoninstalimedhelinjaelektrike per banesaapogrupbanesash Kerkesa 1. Teketembaruar...
Tiranë falas
23/07/2015
Ing.Mekanik
Kompania" Agikons" sh.p.knjengakompanitelider ne fushen e ndertimitkerkon: Inxhinier Mekanik Detyrat/Pergjegjesite -Te kete njohuri te mira mbi makinerite e transportit, repartet e prodhimit e te punimeve te hekurit -Te kete njohuri mbi sistemin mekanik ne fushen e ndertimit. -Te jete i afte per te ...
Tiranë falas
23/07/2015
Ing.Ndertimi
Shoqeria" Agikons" sh.p.knjengaKompanitelider ne fushen e ndertimitkerkon: InxhinierNdertimi Detyrat/ Pergjegjesite - Teketenjohurishumete mire ne relizimin e projekteve - TenjohedokumentacioninTekniko -Ligjorqeduhet ne objekt - Tedijetehartoje preventive dhesituacionemujoredheatolidhur me proceset ...
Tiranë falas
21/05/2015
Kerkoj punetor/e
ARTI-AG SH.P.K Fushe Kosove Tel. +377 (0) 45 584642 Mühlgasse 10 D-88255 Baienfurt Tel. +49 (0) 751 180 87353 [email protected] www.stevens-ing.de Shoqeria "Ingenieurbüro Stevens GmbH" nga Baienfurt i Gjermanis ne bashkepunim me shoqerin "Arti&AG" SH.P.K" shpall konk...
Prishtine falas
Ofroj kurse dhe guida per drejtues mjeti 13/11/2014
Ofroj kurse dhe guida per drejtues mjeti
Jam inxhinier mekanik dhe ofroj kurse teorie dhe guida ne praktike per mesimin e mjetit . Zoteroj mjet mercedes elegance ne gjendje shume te mire dhe i pershtatur per autoshkolle. Cmimet konkuruese ne treg , pagesa me keste, ulje deri 5% per kursantat femra dhe studentet si dhe reputacioni e perkush...
Tiranë falas
01/04/2014
MSH DESIGN
MSH DESIGN Studion dhe arredon ambiente banimi. Me arkitekt mihanil shtylla diplomuar ne arkitekture ne itali. Ofron:Seriozitet,profesionalizem mbeshtetur ne eksperience dhe Design ,Inovacion . Raport harmonik midis dimensioneve dhe funksionalitetetit, Personalizim i arredimit sipas menyres se jetes...
Elbasan falas