Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kritika dhe komente

Të gjitha Individ Kompanitë
03/12/2019
Ky person me adres
Ky person me adres anonym asht genjeshtar dhe vet asht qe manipolon dhe shpif pa lidhje pa fakte pa as nje deshmi Thjesht asht mashtrus dhe genjeshtar dhe shpifs
Prishtine Kontrolloni me shitësin
08/11/2019
044771351
Kujdes nga ky person mashtrus nga diaspora me ket nr 044771351, manipulon mashtron duke ju bere inqizime dhe shet filmat tuaj jasht vendit
Gjermani Kontrolloni me shitësin
Credit offer 19/02/2018
Credit offer
Sr / Sra / Srta Ofrece préstamos de dinero de EUR 5,000 a EUR 10,000,000 a todas las personas capaz de pagarme con una tasa de interés del 3% - Préstamo de financiación - Préstamo inmobiliario - Préstamo de automóvil - Deuda de consolidación - Redención de crédito - Préstamos personales -...
Shkodër falas