Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Projekte

Të gjitha Individ Kompanitë
Dua nje vajz 09/07/2019
Dua nje vajz
Dua nje vajz ner moshen 16 vjeqare per te ber seks ❤️
Kontrolloni me shitësin
13/09/2018
Ray Lines Albania ofron Bashkepunim me cdo Zyre sherbimi ne Shqiperi
Ray Lines Albania kerkon bashkepunetor ne cdo qytet te Shqiperise per informacionet lidhur me reklamimin e pronave nga Individe ose Kompani qe merren me ndertimin. Bashkepunimi eshte me Komisione. Bashkepunetoret duhet te kene nje licence te tyren aktive, zyre ose ambjent ku zhvillojne biznesin e ty...
Tiranë falas
Duke perdorur cdo projekt 03/12/2016
Duke perdorur cdo projekt
Duke perdorur cdo projekt Une e quaj Henri Durand, e-mail im eshte :[email protected] Ju jeni nje individ, biznes apo kompani qe kane nevoje per financim. Une jam ne dispozicion per te ndihmuar ju keni fondet e nevojshme per te realizuar projektet tuaja. Mos te humbim me kohe dhe te kontaktoni me...
Gjakove falas
24/10/2016
AlphaMarkets
Our company **AlphaMarkets** invites foreign people to come for an interview. **We offer you:** A European wage level. Employment contract under the Labor Code. 13 Salaries for employees with more than 1 year. Life and health insurance, in collaboration with the most respected insurance companies in...
Tiranë falas
ibroconstructions Ltd 21/10/2016
ibroconstructions Ltd
**IBROCONSTRUCTIONS Ltd** Kompania jone eshte ne gjendje te ndermarre te gjitha llojet e projekteve ne ndertim, **riparim**, **restaurimin** e komponenteve te ndertimit permiresimin e energjise, modernizimin dhe rikonstruktimin e projekteve te ndertimit ne Greqi Shqiperi & europe dhe jashte saj....
Greqi falas
Offerta di prestito per i vostri problemi di aiuto finanziario. 30/04/2016
Offerta di prestito per i vostri problemi di aiuto finanziario.
Tu sei una brava persona, e desiderate un prestito bancario e personale di sicurezza sono in grado di sostenere se stessi bisogno di costruire la vostra casa, aprire la propria attività, hanno un credito al consumo, prestito auto, è possibile gestire famiglia finanziariamente. Potete contattarmi o...
Itali falas
urgente bisogno di credito 28/03/2016
urgente bisogno di credito
Ciao, In tenendo la crisi dei mutui subprime che porta al crollo del mercato azionario e per contribuire a contenere la crisi Ho messo da oggi a disposizione di tutti, i prestiti tra persone Vale la pena anche in forchette EUR 5.000 a EUR 950.000. Non ho bisogno di condizioni particolari solo che si...
Itali falas
04/02/2015
Shes Apartamente dhe Dyqane
Shes nje dyqan 87m2 ne Tr Treni te Gjykata Penale buz Rruge 90000 euro i diskutushem Po ashtu ju ovrojm apartamente te ndryshme neper Tiran Vend Parkime(Garazhde) etje...
Tiranë falas
Projekt nga Distributori i Pespa Group ne Tirane 05/09/2014
Projekt nga Distributori i Pespa Group ne Tirane
Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 24 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere te tyre si: kangjella, fasada te ventiluara & xhami, dyer-dritare, grila, struktura fotovoltaiku, produkte te parafabrikuara, korniza p...
Durrës falas
Projekt nga Distributori i Pespa Group ne Tirane 16/07/2014
Projekt nga Distributori i Pespa Group ne Tirane
Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 24 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere te tyre si: kangjella, fasada te ventiluara & xhami, dyer-dritare, grila, struktura fotovoltaiku, produkte te parafabrikuara, korniza p...
Durrës falas
Projekt nga Distributori i Pespa Group ne Tirane 27/06/2014
Projekt nga Distributori i Pespa Group ne Tirane
Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 23 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere te tyre si: kangjella, fasada, dyer, dritare, grila, struktura fotovoltaiku, shtepi parafabrikate, mobilje, korniza perdesh, etj Ajo eshte ...
Durrës falas
Projekt nga Pespa Group ne Shqiperi 21/06/2014
Projekt nga Pespa Group ne Shqiperi
Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 23 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere te tyre si: kangjella, fasada, dyer, dritare, grila, struktura fotovoltaiku, shtepi parafabrikate, mobilje, korniza perdesh, etj Ajo eshte ...
Durrës falas
Projekt nga Pespa Group ne Shqiperi 13/06/2014
Projekt nga Pespa Group ne Shqiperi
Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 23 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere te tyre si: kangjella, fasada, dyer, dritare, grila, struktura fotovoltaiku, shtepi parafabrikate, mobilje, korniza perdesh, etj Ajo eshte ...
Durrës falas
06/06/2014
Projekt nga Pespa Group ne Shqiperi (Ora News)
Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 23 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere te tyre si: kangjella, fasada, dyer, dritare, grila, struktura fotovoltaiku, shtepi parafabrikate, mobilje, korniza perdesh, etj Ajo eshte ...
Durrës falas
Ambasador 3 - Projekt nga Pespa Group 29/05/2014
Ambasador 3 - Projekt nga Pespa Group
Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 23 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere te tyre si: kangjella, fasada, dyer, dritare, grila, struktura fotovoltaiku, shtepi parafabrikate, mobilje, korniza perdesh, etj Ajo eshte ...
Durrës falas
Projekt nga Distributori i Pespa Group ne Tirane 28/05/2014
Projekt nga Distributori i Pespa Group ne Tirane
Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 15 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere te tyre si: kangjella, fasada, dyer, dritare, grila, struktura fotovoltaiku, shtepi parafabrikate, mobilje, korniza perdesh, etj Ajo eshte ...
Durrës falas
Panair ne Tunizi 27/05/2014
Panair ne Tunizi
Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 23 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere te tyre si: kangjella, fasada, dyer, dritare, grila, struktura fotovoltaiku, shtepi parafabrikate, mobilje, korniza perdesh, etj Ajo eshte ...
Durrës falas
Ambasador 3 - Projekt nga Pespa Group 24/05/2014
Ambasador 3 - Projekt nga Pespa Group
Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 23 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere te tyre si: kangjella, fasada, dyer, dritare, grila, struktura fotovoltaiku, shtepi parafabrikate, mobilje, korniza perdesh, etj Ajo eshte ...
Durrës falas
Ambasador 3 - Projekt nga Pespa Group 17/05/2014
Ambasador 3 - Projekt nga Pespa Group
Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 23 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere te tyre si: kangjella, fasada, dyer, dritare, grila, struktura fotovoltaiku, shtepi parafabrikate, mobilje, korniza perdesh, etj Ajo eshte ...
Durrës falas
Projekt nga Pespa Group ne Kosove 26/04/2014
Projekt nga Pespa Group ne Kosove
Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 23 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere te tyre si: kangjella, fasada, dyer, dritare, grila, struktura fotovoltaiku, shtepi parafabrikate, mobilje, korniza perdesh, etj Ajo eshte ...
Durrës falas
Projekt nga Pespa Group ne Zvicer 26/04/2014
Projekt nga Pespa Group ne Zvicer
Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 23 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere te tyre si: kangjella, fasada, dyer, dritare, grila, struktura fotovoltaiku, shtepi parafabrikate, mobilje, korniza perdesh, etj Ajo eshte ...
Durrës falas
Projekt nga Pespa Group ne Kosove 25/04/2014
Projekt nga Pespa Group ne Kosove
Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 23 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere te tyre si: kangjella, fasada, dyer, dritare, grila, struktura fotovoltaiku, shtepi parafabrikate, mobilje, korniza perdesh, etj Ajo eshte ...
Durrës falas
Projekt nga Pespa Group ne Kosove 24/04/2014
Projekt nga Pespa Group ne Kosove
Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 15 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere te tyre si: kangjella, fasada, dyer, dritare, grila, struktura fotovoltaiku, shtepi parafabrikate, mobilje, korniza perdesh, etj Ajo eshte ...
Durrës falas
Projekt nga Pespa Group ne Kosove "Qender Tregtare Bonita" 24/04/2014
Projekt nga Pespa Group ne Kosove "Qender Tregtare Bonita"
Pespa & Albania Alumin eshte kompania e cila prej me shume se 15 vitesh operon dhe zhvillon ne fushen e produkteve te aluminit duke ofruar nje game te gjere te tyre si: kangjella, fasada, dyer, dritare, grila, struktura fotovoltaiku, shtepi parafabrikate, mobilje, korniza perdesh, etj Ajo eshte ...
Durrës falas