Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj
profile
luis Data e regjistrimit: 04/06/2019

Lajmerimet e fundit

Per te gjith femrat 07/09/2019
Per te gjith femrat

Per te gjith femrat kudo qe ndodhen nese ka ndonje femer qe do takim dhe esht disponibel ne cdo qytet ne shqiperi mjafton tme shkruaj prr detajet dhe pagesen po ju le dhe kontaktin vetem ato qe jan serioze jo humbje kohe flm. 0692205847

Tiranë
9999.00 Euro €
prsh gjith femrat 29/08/2019
prsh gjith femrat

Nese ka femra goca vajza mami mjafton te jen te paraqitshme qe duan lidhje ose takime qoft dhe me pagese me shkruani per detaje flm. vetem ato qe jan korrekte jo humbje kohe 0692205748

Tiranë
1000000.00 Euro €
Vetem femrat !!! 29/07/2019
Vetem femrat !!!

Kush e ndjen vetem qe eshte me te vertet simpatike e trajtoj si princesh pagesa sesht problem mjafton tja vlejn.vij ne cdo qytet qe jeni.Po le dhe kontaktin 0692205748

Tiranë
50000.00 Euro €
Goca per punesim jashte. 22/07/2019
Goca per punesim jashte.

Kush esht e interesuar per punesim jasht te vendit te me.kontaktoj per detajete jet serioze e komunikueshme dhe e besueshme,vetrm korrektet dhe qr jan vertette interesuara jo humbje kohe.

Tiranë
1000000.00 Euro €
prsh 04/07/2019
prsh

Prsh te gjith femrave. Prsh jam nje djal ne tr kerkojcnje femer per takim ose lidhje me pagese e paguaj mjafton tjet enpaster dhe e paraqitshme asht sicjam e vete.kush e ndjen veten ne kete postim tme kontaktoj dhe do mbesi e kenaqur flm. 0692205847

Tiranë
100.00 Euro €
kerkoj femer 05/06/2019
kerkoj femer

Nese ka ndonje femer qe do.lidhje ne kembim te ndihmes ose per takime tme.kontsktoj flm

Tiranë
100.00 Euro €