Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj
profile
Çeko 6964XXXXX Data e regjistrimit: 22/07/2019

Lajmerimet e fundit

Ford Fusion 1.4 TDci 2003 09/10/2019
Ford Fusion 1.4 TDci 2003

Shitet Ford Fusion 1.4 naftë TDci Viti 2003 Ardhur nga Italia para 1 viti e gjysëm dhe përdorur vetëm me naftë Maqedonisë. Kilometra 132000 origjinal, mund të kontrollohet ku të dëshirojë blerësi. Rrip faze kit(bashkë me pompë uji) ndërruar në 125000km Makina është shumë ekonomike me rreth 4.4lt/100...

Tiranë
300.00 Lek